Ells

Komu není po ekonomické stránce přáno, ten určitě nevede jednoduchý život. Někdo takový si musí leccos odpírat a nejednou kvůli tomu klidně i vysloveně strádá.

Skutečně fungují všechny ty zkrášlovací přípravky?

Snad každá žena chce být krásná, a jen málokterá je ochotna smířit se s faktem, že všichni stárneme. I to je důvod, proč se často snaží vypadat mladší, než skutečně jsou. A bohužel, současné trendy je v tomto chování jen utvrzují.

 

Je samozřejmě pochopitelné, že se toho chopily nejrůznější firmy, které nabízí velkou spoustu zkrašlovacích přípravků. Samozřejmě zde máme běžný make-up, ale často se používají také pleťové masky či krémy, které mají vyhladit vrásky či zbavit celulitidy. Tyto všechny jsou hojně prodávané, aniž by zákaznice přemýšlely nad tím, zda je potřebují či dokonce zda vůbec fungují.

 

první se dělají vrásky kolem očí

 

Pravda je, že vzhled každého z nás je unikátní, s výjimkou jednovaječných dvojčat. Na našem vzhledu se podepisuje nejen genetika (ačkoliv ta má zdaleka největší slovo), ale také naše celoživotní stravovací návyky, naše zaměstnání, koníčky a mnoho dalších věcí. Je tedy prakticky nemožné, aby všechny ženy dosáhly jediného standardu krásy, ačkoliv se o to snaží.

 

Například zde máme vrásky. Postupem času se objeví každému z nás, především na čele. Ač se nejedná o vadu na kráse, mnohé ženy se jich chtějí zbavit. Považují je totiž za příznak stáří, a to je něco, na co nechtějí ani pomyslet.

 

potřeby pro péči o pleť

 

Z tohoto důvodu používají výše zmíněné přípravky. Problém je ovšem v tom, že tyto jsou drahé a nefungují ani zdaleka tak, jak nám reklamy ukazují. Samozřejmě, určitý efekt zde je, avšak nikoliv tak velký, jak vidíme v televizi. Také rozhodně není trvalý.

 

Navíc je potřeba si uvědomit, že i když nám alespoň částečně vyhladí vrásky, může přinést zase jiné problémy. Samozřejmě, dnes prodávané přípravky prošly intenzivním testováním, aby bylo naprosto jasné, že jsou pro člověka bezpečné. Avšak nikde se neříká, že nemohou způsobit například zanesení pórů, případně poškození svrchního ochranného filmu, který na pokožce máme.

 

Proto je dobré tyto produkty vybírat s rozumem a používat je pouze v absolutně nezbytném případě. Věřte, že se tak budete cítit mnohem lépe, o vaší peněžence ani nemluvě.