Ells

Komu není po ekonomické stránce přáno, ten určitě nevede jednoduchý život. Někdo takový si musí leccos odpírat a nejednou kvůli tomu klidně i vysloveně strádá.

Dokonale čisté podlahy bez práce

Každý má doma různé druhy podlahových krytin
Nejčastěji si domů volíme kromě dřeva dlažbu, linoleum, vinyl nebo PVC. Všechny tyto podlahy se v rámci možností udržují poměrně snadno. Problém nastává v okamžiku, kdy je podlaha starší a i přes veškerou snahu a péči se do ní nečistoty zkrátka zašlapou a podlaha je zašlá a působí zanedbaným dojmem. U dlažby jsou problémem spáry, které se špatně čistí při běžném úklidu. Zůstávají v nich nečistoty a je třeba spáry pravidelně vyčistit důkladně. Někdo pro tyto účely volí parní čistič, někdo je čistí kartáčkem.

dřevěná podlaha

Chcete mít doma krásně čisté podlahy bez námahy? Provádíme hloubkové čištění podlah https://www.wismont-cisteni.cz/cisteni-schodist-a-podlah/ v domácnostech i na místech kde se pohybuje velký počet lidí, jako jsou školy, úřady nebo kanceláře. Co všechno vám můžeme vyčistit?

  • Podlahy ze žuly
  • PVC
  • Vinyl
  • Marmoleum
  • Linoleum
  • Dlažbu
  • Mramor
  • Kamenné podlahy

Všechny druhy podlah se postupem času znečistí. Aby vypadaly zase jako nové, můžete si nás zavolat na pomoc. Zkušeností máme hodně, a díky tomu dokážeme vyčistit téměř cokoliv. víme, jaké prostředky a jakou mechaniku máme použít. Nejprve podlahu vyčistíme chemicky, poté přichází na řadu práce s kartáči a ponech dočišťujeme podlahu vysokotlakým čističem.

vysoký koberec

Aby byla podlaha vydržela bez poškození a hlavně dlouho čistá, můžeme ji po vyčištění naimpregnovat. Mít krásné a čisté podlahy nemusí být namáhavé. Stačí si u nás objednat kompletní péči o vaše podlahové krytiny, které pro vás a za vás dáme do pořádku. Abyste předem věděli cenu za naši práci, můžete si ji snadno spočítat podle ceníku na našem webu. Protože podlahy nejsou jen dlažba nebo parkety, samozřejmostí u nás je péče o koberce. Dokážeme vyčistit i koberce s krátkým i dlouhým vlasem a to samozřejmě hloubkově. Zbavíme vaše koberce nejen povrchových nečistot, ale i nepříjemného zápachu, který jinak dolů nedostanete.