Ells

Komu není po ekonomické stránce přáno, ten určitě nevede jednoduchý život. Někdo takový si musí leccos odpírat a nejednou kvůli tomu klidně i vysloveně strádá.

Jste také zaručený zabiják živých rostlin?

Patříte také mezi zaručené zabijáky rostlin? Nepřežije u Vás ani kaktus? Nejste jediní, nebojte. Mnoho lidí, ačkoliv se velice snaží udržet kytičky naživu, tak bohužel zahyne. Jedná se o mnoho faktorů. Kytička může být příliš na sluníčku anebo naopak příliš v temnotě. Může jít o přelití rostliny anebo naopak přílišné dehydratování. Špatné ovzduší kytičce také nemusí prospívat. Faktorů je opravdu mnoho. Může se jednat také o nedostatečnou péči (zapomnětlivost).

tři kaktusy

Právě pro Vás je možnou alternativou pořízení umělé rostliny. Nebojte se, umělé rostliny se vyrábějí velmi realisticky, a tak si málokdo všimne, že se kytička opravdu umělá. O takovou rostlinu nebudete mít žádnou starost a vždy pro Vás bude v tom nejlepším možném stavu. Jen je třeba občas lístečky či okvětní lístky jemně oprášit.

Umělou kytičku můžete mít kdekoliv – za oknem, ve stínu i v místnosti, kde se často kouří cigarety. Máloco ji dokáže ublížit. Variant na umělé kytičky je nespočet. Je možnost si pořídit umělou orchidej, umělou růži či umělou svázanou kytici a mnoho dalších.

růžová orchidej

Péče například o orchideje není zrovna nejjednodušší, ale díky speciálnímu květináči na zálivku je tato péče hned usnadněná. Nicméně uměla orchidej nevyžaduje žádnou zvláštní péči, jak již bylo zmíněno výše. Obdarování někoho, na kom nám záleží touto umělou kytičkou udělá radost každému. Dárek pro někoho do jeho kanceláře či na okenní římsku vykouzlí úsměv na tváří mamince i babičce. Kytičku můžete krásně zabalit do průhledného celofánu a naaranžovat ji, jak se Vám bude líbit nejvíce. Možností je hned několik. Převažte kytičku stužkou a dejte k ní věnování. Kombinace barev umělých květin je nádherná. Můžeme se setkat i s několikabarevnými variantami. Na webových stránkách najdete mnoho užitečných rad i takových výrobků a některé firmy vytvářejí i tyto kytice na míru.